UYGULAMA VE İNCELEME GEZİLERİ-2 Cuma, Mart 13, 2020 - 13:30

TURİZM-OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ OTEL İŞLETMECİLİĞİ DERSİ KAPSAMINDA  ELAZIĞ BELEDİYESİNE UYGULAMA  GEZİSİ YAPILMIŞTIR.

UYGULAMA VE İNCELEME GEZİLERİ-1 Pazartesi, Şubat 24, 2020 - 14:55

FIRAT ÜNİVERSİTESİ  SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ  BÖLÜMÜ VE TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ UYGULAMA VE İNCELEME  GEZİLERİ KAPSAMINDA  PARK DEDEMAN VE HİLTON OTELİNE ZİYARETLERDE BULUNDULAR.

UYGULAMA VE İNCELEME GEZİLERİ Pazartesi, Şubat 24, 2020 - 14:50

FIRAT ÜNİVERSİTESİ  SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ  BÖLÜMÜ VE TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ UYGULAMA VE İNCELEME  GEZİLERİ KAPSAMINDA ORGANİZE VE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN  GEDİK RESTAURANT  VE HİPODROMA ZİYARETLERDE  BULUNMUŞLARDIR.

TÜRSAB-ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ Pazartesi, Şubat 24, 2020 - 14:41

FIRAT ÜNİVERSİTESİ  SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ  BÖLÜMÜ VE TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TÜRSAB BÖLGE TEMSİL KURULU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

URFA-MARDİN GEZİSİ Perşembe, Nisan 4, 2019 - 14:03

F.Ü.Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sosyal Faaliyet Komisyonunun teklifiyle 25/02/2019 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ve değerli sektör temsilcilerimizin katılımıyla dış paydaş toplantısı düzenlenmiştir. Henüz bir protokol düzenlenmiş olmamasına rağmen geri dönütler alınmaya başlanmıştır.

Amedeus Sistem Eğitimleri ve Vize İşlemleri Eğitimi Perşembe, Nisan 4, 2019 - 13:59

25/03/2019  - 29/03/2019 tarihleri arasında Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin Uzman Eğitimcileri tarafından Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine “Amedeus Sistem Eğitimleri ve Vize İşlemleri Eğitimi” verilmeye başlanmıştır.

TURİZM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI Perşembe, Nisan 4, 2019 - 10:47

25.02.2019 tarihinde okulumuz Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Bölümü tarafından, Elazığ’da faaliyet gösteren Turizm Sektör Temsilcileri ile bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Tarık Özcan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Eter ve Öğr. Gör.

ÜNİVERSİTE EVİ ZİYARETİ Perşembe, Nisan 4, 2019 - 10:29

19.03.2019 tarihinde Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Turizm-Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Mutfak Hizmetleri dersi uygulaması kapsamında Üniversite evi mutfağında becerilerini sergilediler.

TÜRSAB AKADEMİ VE F.Ü İŞBİRLİĞİNDE EĞİTİMLER VERİLDİ. Perşembe, Nisan 4, 2019 - 10:24

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akademi bünyesinde düzenlenen ve uluslararası geçerliliğe sahip "Amadeus Rezervasyon ve Otomatik Fiyatlandırma" eğitimi ve Vize İşlemleri Eğitimi Fırat Üniversitesi işbirliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi.

PARK DEDEMAN OTEL ZİYARETİ Perşembe, Nisan 4, 2019 - 10:17

06.03.2019 tarihinde Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm-Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Park Dedeman Oteline derslerin uygulamaları kapsamında ziyarette bulundular.

Sayfalar